Naujienos

Gerbiami Tėvai,

matome ir suprantame, kad susiklosčiusi situacija yra nekasdienė ir neeilinė. Tai iššūkis mums visiems. Nuo mūsų visų drauge priklauso, kaip mes tai suvaldysime, ar panikuodami, ar ramiai priimdami šiai situacijai geriausius sprendimus. Todėl prašome Jūsų kantrybės ir ramybės.

 

Vadovaudamiesi Vilniaus miesto savivaldybės Ekstremaliųjų situacijų komisijos, vykusios š. m. kovo 12 d., posėdžio protokolu Nr. A16-213/20(2.6.2.1-CIV), pranešame, kad nuo kovo 13 d. (penktadienio) nutraukiamas ugdymo procesas visose ugdymo įstaigose.

 

Švietimo ir mokslo ministerija patvirtino, kad dėl viruso grėsmės, atsižvelgus į kitų šalių 
patirtį, nustatomos privalomos vaikų atostogos ir taip stabdomas  ugdymo procesas š. m. kovo 13-27 d. Ruošiamasi  nuotolinio mokymosi proceso įgyvendinimui.  Atostogu metu mokytojai pasiruoš nuotoliniam darbui su mokiniais (užduotys, konsultacijos, atsiskaitymai ir kt. būtini ugdymo procesui užtikrinti reikalingi darbai).

 

Siekiant užtikrinti sklandžią komunikaciją ir aktualios informacijos teikimą, darželio – mokyklos  administracija seks aktualias naujienas, teiks naujausią informaciją bendruomenei.

Atkreipiame dėmesį, kad vadovaujantis Mokesčio tvarkos 8 ir 11.2.9 p.,  mokestis už vaiko ugdymą ir maitinimą paskelbus epidemijai nemokamas.

 

Apie epidemijos pratęsimo ar pabaigos datą informuosime papildomai.

Kviečiame sekti informaciją Sveikatos apsaugos ministerijos svetainėje  ir susipažinti su dažniausiai užduodamais klausimais dėl COVID-19 ir  atsakymais į juos: http://sam.lrv.lt/lt/news/koronavirusas/duk-covid-19.

http://sveikas.vilnius.lt/

 

Taip pat bet kuriuo paros metu galima skambinti į Nacionalinio visuomenės sveikatos centrą tel. Nr. (8 5) 212 4098.

 

Žaliakalnio darželio – mokyklos administracija


ĮSAKYMAS  DĖL ŠVIETIMO, MOKSLO IR SPORTO MINISTRO 2019 M. BALANDŽIO 15 D. ĮSAKYMO NR. V-413 „DĖL 2019–2020 IR 2020–2021 MOKSLO METŲ PRADINIO UGDYMO PROGRAMOS BENDROJO UGDYMO PLANO PATVIRTINIMO“PAKEITIMO 


Išrašas  LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ PASITARIMO PROTOKOLAS